Un taximetrist şi pasagerul acestuia, cercetaţi pentru un atac cu sabia în comuna Chiajna, Ilfov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi sunt căutaţi de Poliţia din Ilfov, după ce ar fi provocat, aseară, o altercaţie în timpul căreia un om a fost rănit. Cei doi, un taximetrist şi pasagerul din maşina acestuia, ar fi încercat să forţeze bariera de la ieşirea dintr-un cartier rezidenţial de la marginea Bucureştiului.

Martorii susţin că unul dintre ei ar fi scos o sabie şi l-ar fi lovit pe administratorul unui bloc din apropiere, care venise să vadă ce se întâmplă.

 „Într-un complex din Chiajna a avut loc o altercaţie între mai multe persoane necunoscute. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a constatat faptul că două persoane necunoscute ar fi agresat un bărbat de 34 de ani din Bucureşti, agresorii nemaifiind prezenţi la momentul sosirii poliţiştilor. Victima a fost transportată la o unitate spitalicească din Bucureşti pentru îngrijiri. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cercetările continuă pentru identificarea autorilor şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului“, a declarat reprezentantul IPJ Ilfov, Ciprian Romănescu, pentru Digi24.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite