UPDATE Bărbatul înjunghiat cu mai multe lovituri de cuţit la staţia de metrou Eroii Revoluţiei a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul în vârstă de 50 de ani care a fost înjunghiat, duminică dimineaţă, la staţia de metrou „Eroii Revoluţiei“, a murit, au declarat reprezentanţii Spitalului Bagdasar Arseni, unitate medicală la care a fost transportat acesta. Potrivit primelor cercetări, victima ar fi fost înjunghiată în urma unui conflict spontan. Agresorul a fost prins. Acesta urmează să fie audiat de ofiţerii Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

Medicii au constatat decesul victimei în jurul orei 12.30, după mai multe ore în care medicii au încercat să îl menţină în viaţă.

Bărbatul a avut leziuni foarte grave la mai multe organe, fiindu-i secţionate colonul şi duodenul, după ce a fost înjunghiat cu mai multe lovituri de cuţit, la staţia de metrou Eroii Revoluţiei. 

Victima a fost transportată la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală în stare foarte gravă, acesta fiind adus în stop cardio-respirator şi resuscitat. Ulterior, pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Agresorul se află în custodia Poliţiei Metrou, el urmând să fie preluat de reprezentanţii Serviciului omoruri.

Apelul la numărul de urgenţă 112 semnala că este vorba despre două persoane înjunghiate. Ajunşi la faţa locului, paramedicii au găsit un singur bărbat, care avea mai multe plăgi produse prin înjunghiere în abdomen.

Incidentul a avut loc la ora 7.00, pe scările de la metrou. 

Din primele informaţii se pare că victima a fost urmărită mai mult timp prin Bucureşti, iar în momentul în care a intrat la staţia de metrou agresorul a înjunghiat-o de mai multe ori în abdomen.

Anchetatorii deplasaţi la faţa locului au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, pentru a vedea ce s-a întâmplat. Deocamdată se ştie doar că între victimă şi agresor a existat o ceartă. Anchetatorii au stat de vorbă şi cu martorii care tranzitează metroul, s-au ridicat probe de la faţa locului, iar zona a fost împrejumuită. 

Este al doilea incident de acest fel în ultimele două zile: în noaptea de vineri spre sâmbătă, un bărbat a fost înjunghiat în Centrul Vechi al Capitalei, iar poliţia a dat publicităţii imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, pentru a-l prinde pe agresor. 

Momentul în care un bărbat este înjunghiat în Centrul Vechi din Bucureşti

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite