Topul chiriilor “extraterestre” la apartamentele din Bucureşti: 6.800 de euro pentru un penthouse cu vedere spre Herăstrău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele bune ale pieţei imobiliare autohtone s-au dus de mult. Dacă în 2007-2008 chiriile pentru apartamentele din Bucureşti ajunseseră să fie la acelaşi nivel cu cele din Europa de Vest, în ultimii ani, propietarii de apartamente din Capitală au redus preţurile. Cu toate astea, aproximativ 15% din apartamentele de închiriat din Capitală au preţuri de peste 1.000 Euro.

Conform unui studiu al celor de la www.imobiliare.ro, 15,5% din totalul apartamentelor scoase la închiriere pe site-ul imobiliar respectiv – respectiv 1.107 de locuinţe dintr-un total de 7.137 – au o valoare de listare de peste 1.000 de euro. Asemenea proprietăţi oferă însă beneficii – de la localizare şi suprafaţă, până la mobilier – ce reprezintă un lux pentru românii de rând.

Cel mai scump apartament de închiriat în Capitală este un penthouse din cartierul rezidenţial Herăstrău. Locuinţa se întinde pe o suprafaţă utilă de 450 de metri pătraţi. Cei ce vor să se bucure de cele patru camere cu vedere spre parcul Herăstrău ar trebui să scoată din buzunar nu mai puţin de 6.800 de euro lunar. Fiecare dormitor al luxosului apartament este prevăzut cu baie proprie şi dressing, iar livingul spaţios are o bucătărie închisă, integrată.

Află pe forbes.ro care sunt cele mai mari chirii din provincie

Cel de-al doilea apartament în topul chiriilor din Bucureşti este o locuinţă situată în zona Dorobanţi. Pentru 4.600 euro puteţi să vă bucuraţi de cei 309 metri pătraţi ai apartamentului plus 44 de metri de terasă. Locuinţa ocupă un etaj întreg al imobilului. Apartamentul are trei dormitoare şi trei dressinguri un living imens, patru grupuri sanitare şi patru terase. Apartamentul este complet mobilat şi utilat conform tendinţelor cele mai moderne.

În zona Pipera din Bucureşti, găsim un apartament de închiriat cu “doar” 4.500 de euro pe lună. Penthouse-ul  de 380 de metri pătraţi dispune de  trei camere şi două grupuri sanitare,un living cu acces la o terasă enormă mşi o bucătărie ultramodernă. Apartamentul ocupă etajele patru şi cinci dintr-un imobil finalizat în anul 2009, şi dispune de jacuzzi şi sistem de alarmă.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite