Stagiunea aniversară a Teatrului Masca a debutat cu „Vicleniile lui Scapino”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Vicleniile lui Scapino“ este o comedie clasică FOTO Arhivă
„Vicleniile lui Scapino“ este o comedie clasică FOTO Arhivă

Primăria Sectorului 6 a sărbători vineri, 3 octombrie, alături de Teatrul Masca, stagiunea aniversară cu numărul 25 care a debutat cu premiera “Vicleniile lui Scapino”, o comedie clasică după un text de Molière.

 „Un text uriaş al unuia dintre cei mai mari dramaturgi ai lumii. O trupă, mai degrabă tânără, îşi încearcă şansa. Un teatru aflat în pragul unei aniversări care obligă: 25 de ani de existenţă. Acestea sunt premizele uneia dintre cele mai interesante experienţe teatrale ale ultimilor ani, din foarte multe motive. În primul rând, pentru că înfruntarea dintre text, cu o notorietate absolută, şi trupă, tânără şi abia cunoscută, dă câştig de cauză actorilor care au izbutit nu numai să se ridice la nivelul textului, dar şi să-i dea o nouă strălucire”, a declarat Mihai Mălaimare, directorul Teatrului Masca.

Povestea îndrăgostiţilor care se căsătoresc fără acordul parinţilor devine sursa unor situaţii neaşteptate şi pline de umor. Viziunea regizorului şi entuziasmul cu care tinerii actori au primit provocarea unor roluri de referinţă fac din întâlnirea cu “Vicleniile lui Scapino” o întâlnire cu totul specială.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite