Se redeschide Piaţa Chilia Veche din Sectorul 6 al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piaţa Chilia se deschide din nou FOTO Primăria Sectorului 6
Piaţa Chilia se deschide din nou FOTO Primăria Sectorului 6

Piaţa Chilia Veche din Sectorul 6 al Capitalei se va redeschide vineri, după ce luni bune a fost în plin proces de modernizare.

Vineri, 1 august 2014, Piaţa Chilia Veche va fi redeschisă, după finalizarea lucrărilor de modernizare începute în luna februarie a acestui an. 

Suprafaţa amenajată este de 900 de metri pătraţi, în incinta pieţei fiind amplasate 14 spaţii comerciale pentru desfacerea produselor agroalimentare (lactate, carne, peşte ) şi o sută de tarabe destinate exclusiv persoanelor care deţin certificate de producător. Piaţa este dotată cu utilităţi şi climatizare, oferind condiţii moderne atât pentru cumpărători, cât şi pentru comercianţi.

„Investiţia totală se ridică la aproximativ 1.000.000 euro, costurile lucrărilor fiind suportate de către SC Data Techno Garden SRL, parte a contractului de asociere în participaţiune încheiat cu Administraţia Pieţelor Sector 6. La încetarea contractului, Piaţa Chilia Veche va rămâne în administrarea autorităţii locale“, au anunţat reprezentanţii Primăriei Sectorului 6.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite