Se prelungeşte programul pentru eliberarea cărţilor de identitate, în Sectorul 1 al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se prelungeşte programul pentru eliberarea cărţilor de identitate expirate,. distruse sau pierdute FOTO Arhivă
Se prelungeşte programul pentru eliberarea cărţilor de identitate expirate,. distruse sau pierdute FOTO Arhivă

Cei care locuiesc în Sectorul 1 al Capitalei şi au cărţile de identitate expirate, pierdute sau distruse şi care doresc să voteze duminică, 16 noiembrie, îşi pot schimba buletinele inclusiv în ziua alegerilor, întrucât programul va fi prelungit. Reprezetantanţii Primăriei Sectorului 1 anunţă că actele de identitate vor fi eliberate în aceeaşi zi.

Programul de lucru cu publicul al birourilor de Evidenţă a Persoanei din Sectorul 1 a fost prelungit pentru a da posibilitatea tuturor locuitorilor din Sectorul 1 al Bucureştiului să-şi poată exercita dreptul de vot la alegerile prezidenţiale 2014.

Astfel, birourile Serviciului de Evidenţă a Persoanei vor funcţiona în zilele de sâmbătă şi duminică, după următorul program:

Sâmbătă, 15 noiembrie 2014, între orele 08.00 – 16.00

Duminică, 16 noiembrie 2014, între orele 08.00 – 21.00

Cei care locuiesc în Sectorul 1 sunt aşteptaţi la unul dintre cele cinci Birouri ale Serviciului de Evidenţă a Persoanei, cu sediile în:

Biroul nr. 1 de Evidenţă a Persoanelor - Piaţa Amzei nr. 13

Biroul nr. 2 de Evidenţă a Persoanelor - Str. Arhit. Ion Mincu nr. 15

Biroul nr. 3 de Evidenţă a Persoanelor - Str. General Berthelot nr. 34

Biroul nr. 4 de Evidenţă a Persoanelor - Str. Ion Neculce nr. 6

Biroul nr. 5 de Evidenţă a Persoanelor - Bd. Bucureştii Noi nr. 54

Cu excepţia Biroului nr. 1, celelalte patru birouri de Evidenţă a Persoanelor îşi au sediile în incinta secţiilor de poliţie.

Pentru a-şi reînnoi buletinul de identitate, persoanele trebuie să prezinte, la unul din birourile menţionate, următoarele documente: certificat de naştere, certificat de căsătorie sau, după caz, hotărâre de divorţ rămasă definitivă şi irevocabilă, precum şi dovada spaţiului de locuit. Persoanele care nu deţin o locuinţă proprietate personală trebuie să fie însoţiţi de proprietarul imobilului unde locuiesc pentru a face dovada de primire în spaţiu.

Contravaloarea cărţilor de identitate şi taxa de timbru fiscal se vor achita la ghişeele Birourilor de Evidenţă a Persoanei Sector 1.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite