Pereţi decoraţi prin imprimare digitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă zugrăveala simplă, chiar şi colorată, clasicul "calcio vecchio" sau tapetul nu vă mai încântă, schimbaţi lookul pereţilor recurgând la un decor original.Aveţi acum la îndemână o

Dacă zugrăveala simplă, chiar şi colorată, clasicul "calcio vecchio" sau tapetul nu vă mai încântă, schimbaţi lookul pereţilor recurgând la un decor original.
Aveţi acum la îndemână o soluţie de ultimă oră, provenită din import: imprimarea digitală. Sistemul, adaptat noilor tehnologii de tipărire digitală pe lăţimi mari (până la cinci metri), cu rezoluţie înaltă, se potriveşte oricărei suprafeţe, se poate folosi şi pe tavane, iar finisajul e perfect. Marele avantaj e că vă puteţi pune la lucru propria imaginaţie, fără constrângeri, paleta imagistică a acoperii suprafeţelor fiind practic infinită. Dezavantajul e că, deocamdată, oferta se restrânge la o singură firmă, Clipso Design, iar preţul e, în consecinţă, relativ piperat. În showroomul firmei din cadrul magazinului Casa Del Arte puteţi vedea cu ochii dvs. "minunea". Puteţi recurge la sfatul designerilor, optând pentru un model din colecţia firmei, creată de artişti şi fotografi profesionişti, sau pentru o imagine proprie. În acest caz, trebuie să trimiteţi o fotografie, ai cărei parametri tehnici vă vor fi indicaţi de experţii firmei. Preţul estimativ al unei astfel de lucrări este de 250 de euro pe metru pătrat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite