De unde cumpărăm cozonaci anul acesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cozonac 9

Gospodinele care vor ca în acest an de Paşte să cumpere cozonaci gata făcuţi au la dispoziţie o ofertă variată. „Adevărul“ vă prezintă câteva opţiuni.

Acestea pot comanda chiar de acasă un cozonac gustos şi pufos de la Cozonaci de Casa. Pe pagina de Facebook se precizează că aceşti cozonaci sunt făcuţi chiar în casă şi frământaţi cu multă dragoste.

Chocolat este un alt loc de unde puteţi cumpăra anul acesta cozonaci foarte buni. În colecţia de Paşte din acest an sunt cozonaci delicioşi, dar şi pască şi ouă de ciocolată. Preţurile pot fi consultate aici.

Anul acesta puteţi să găsiţi cozonaci şi la majoritatea patiseriilor şi cofetăriilor din Bucureşti. Ar trebui să comandaţi înainte cu cel puţin o zi, pentru a vă asigura că o să primiţi la timp produsele dorite. 

Şi de la French Bakery puteţi lua cozonaci delicioşi şi la preţuri destul de bun. Puteţi opta pentru tradiţional cozonac cu nucă sau pentru un cozonac cu brânză dulce şi stafide. 

AnaPan este o altă opţiune. Aici oferta este variată şi puteţi alege un cozonac trandafir, unul ardelenesc, un cozonac de post, pască sau chiar un cozonac ruladă. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite