Crimă în Pantelimon. Un bărbat şi-a înjunghiat copilul, concubina şi pe mama acesteia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Pantelimon şi-a înjunghat copilul, concubina şi pe mama acesteia.

UPDATE ora 18.30:

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Sf. Pantelimon din Capitală, cele trei victime au fost aduse de vecini în jurul orei 14.00. Cele două femei erau conştiente, iar concubina avea cinci tăieturi în zona spatelui. "Copilul a fost în comă de la bun început. Nu ştim dacă răspunde la tratament. Cele două femei sunt în afara pericolului. Ee sunt internate în spital", au declarat medicii.

UPDATE ora 17.25:

Copilul de opt luni este în moarte clinică şi a fost dus, împreună cu cele două femei, la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală. Din cele trei victime, soacra bărbatului este în starea cel mai puţin gravă, ea fiind tăiată pe o mână. Concubina bărbatului a încercat să fugă din spital, însă nu a fost lăsată.

Între timp, locuinţa în care s-a întâmplat crima este înconjurată de maşinile de Poliţie, accesul fiind interzis pe un perimetru de câţiva metri de jur împrejur. Localnicii spun că bărbatul de 28 de ani ar fi fost adus înapoi în locuinţă.

UPDATE ora 16.20

Vecinii spun că totul s-a petrecut în casa în care locuiau cei trei adulţi şi copilul, iar după aceea bărbatul s-a dus la Poliţie şi s-a predat. Se pare că o nepoată de 6 ani este cea care s-a dus şi a bătut la poarta unui vecin, chemându-l în ajutor pentru că s-a întâmplat o nenorocire.

Citeşte aici detalii despre o altă crimă ciudată care a cutremurat Capitala în urmă cu puţin timp

image
image
image

CLICK PE IMAGINI PENTRU A VEDEA GALERIE FOTO DE LA UNA DINTRE CELE MAI SOCANTE CRIME CARE AU AVUT LOC ÎN BUCUREŞTI

Astăzi, în jurul orei 14.00, bărbatul de 28 de ani i-a atacat cu un cuţit pe cei trei. Copilul de doar opt luni a murit imediat, iar concubina şi mama ei primesc îngrijiri medicale, fiind în stare foarte gravă.

Din primele cercetări ale anchetatorilor, se pare că bărbatul a recurs la acest gest după ce a fost avertizat de cele două femei că îl vor da afară din casă. El le- a declarat poliţiştilor că nu îşi dă seama ce a făcut.

"Bărbatul a fost reţinut de poliţiştii din Pantelimon. El va fi anchetat pentru omor şi tentativă de omor", a declarat, pentru Adevărul, Claudia Burada, purtător de cuvânt al IPJ ILfov.

După ce a fost dus la secţia de POliţie, bărbatului i s-a făcut rău, astfel încât a fost transportat la spital.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite