Proprietarul terenului pe care a murit copilul sfâşiat de câini, chemat la Poliţie. Paznicul a fost amendat cu 300 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proprietarul terenului a fost chemat la Poliţia Capitalei
Proprietarul terenului a fost chemat la Poliţia Capitalei

Poliţiştii de la Secţia 7 l-au amendat pe paznicul care supraveghea terenul unde un copil de patru ani a murit după ce a fost sfâşâiat de câini, luni, lângă Parcul Tei. Proprietarul terenului a fost de asemenea chemat la sediu Poliţiei Capitalei.

Cel care păzea terenul a fost amendat. „Paznicul a primit o amendă de 300 de lei pentru că nu avea atestat de pază. De asemenea, proprietarul terenului unde s-a întâmplat tragedia va fi amendat pentru că nu avea un plan de pază“, au declarat, pentru adevarul.ro,  surse din cadrul Poliţiei Capitalei. 

Contactat de reporterii adevarul.ro proprietarul terenului a confirmat faptul că a fost chemat telefonic la sediul Poliţiei Capitalei. „Până în acest moment, nu am primit nicio amendă. Din câte ştiu eu, cei care se ocupau cu paza sunt sancţionaţi”, a declarat Constantin Ciorăscu, proprietarul terenului, pentru adevarul.ro.

De asemenea, Primăria Sectorului 2 a anunţat sancţionarea directorului general al Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2, Aurel Dobrilă, şi a directorului general al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2, Isabela Hurjui. Cei doi ar putea rămâne fără loc de muncă. 

„Cei doi directori au fost sancţionaţi pentru lipsa de reacţie în realizarea atribuţiilor ce revin, conform legii, celor două instituţii în legătură cu cazul copilului omorât de câinii comunitari pe terenul unei firme private“, se arată într-un comunicat de presă.

Pe aceeaşi temă:

Câinele care a ucis un copil în parc este al unui ONG. Şefa asociaţiei: „Este greu de ţinut urma fiecărui câine”

INML dă verdictul în cazul morţii copilului sfâşiat de câini în Parcul Tei: doar tălpile nu aveau urme de muşcături

Bunica copilului ucis de câini a sunat după 20 de minute la 112. Ea venise prima oară în Parcul Tei cu nepoţii

FOTO Copil sfâşiat de câini, ucis de ignoranţa autorităţilor

Primăria Sectorului 2: „Vom face un control la firma pe terenul căreia copilul de patru ani a fost ucis de câini“

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite