Zeci de localităţi din Ilfov şi Giurgiu au rămas fără curent electric din cauza ninsorii. În Bucureşti sunt probleme minore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza viscolului puternic, sâmbătă, mai multe reţele electrice din Ilfov, Giurgiu şi Bucureşti au fost afectate, potrivit societăţii Enel Distribuţie Muntenia.

Reprezentanţii Enel au anunţat că la ora 13.00, în Bucureşti existau o serie de deranjamente individuale la care se lucra pentru remdiere. La aceeaşi oră, în judeţul Giurgiu existau 16 linii electrice aeriene nealimentate integral şi alte 186 de posturi de transformare, fiind afectate 35 de localităţi.

În judeţul Ilfov, au rămas nealimentate opt linii electrice aeriene şi 160 de posturi de transformare, afectând 13 localităţi.

„Printre cauzele care au dus la producerea incidentelor, pe fondul condiţiilor meteo deosebite, se numără izolatori sparţi şi conductori rupti, chiciură depusă pe elemente de reţea“, se arată într-un comunicat de presă trimis de reprezentanţii Enel.

Pentru remedierea problemelor cauzate de viscolul puternic sunt mobilizate 41 de echipe ale Enel Distribuţie Muntenia, care acţionează pentru restabilirea alimetării cu energie electrică.

Pe aceeaşi temă:

METEO Iarna şi-a intrat în drepturi. Specialiştii au prelungit informările de Cod portocaliu şi Cod galben de viscol şi ninsori. Astăzi ar putea fi emis Cod roşu

FOTO Bucureştiul, acoperit de viscol. Viceprimarul Capitalei: „Mâine noapte va fi mai rău ca acum“

Comandament de iarnă la Primăria Capitalei. Oprescu: „Nu poate să ne încurce o ninsoare“

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite