Şapte ciudăţenii legate de masturbare: concursuri de erecţie pentru întărirea spiritului sau aparatul inventat pentru detectarea erecţiei la copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De-a lungul vremii s-au spus o mulţime de lucruri ciudate despre masturbare FOTO dubmrazzy.wordpress.com
De-a lungul vremii s-au spus o mulţime de lucruri ciudate despre masturbare FOTO dubmrazzy.wordpress.com

Masturbarea a fost întotdeauna un subiect tabu şi de-a lungul timpului s-au spus fel de fel de lucruri despre cei care îşi produc plăcere singuri. „Adevărul“ prezintă şapte lucruri mai puţin cunoscute despre obiceiurile legate de masturbare.

În urmă cu multă vreme, japonezii organizau nişte concursuri cel puţin bizare. În timpul unor competiţii de erecţie, bărbaţii erau nevoiţi să-şi păstreze erecţia puternică cu ajutorul mângâierilor. Desigur, regula de bază era să nu ejaculeze. Scopul ciudatelor competiţii era întărirea spiritului de luptător al celui care participa.

O altă ciudăţenie legată de erecţie şi masturabare a fost inventată chiar de către un bărbat. În a doua jumătate a secolului al XIX-lea, acesta a prezentat un aparat care îi făcea pe copii să tremure de frică. Echipat cu o sonerie, maşinăria îi anunţa pe părinţii micuţului în momentul în care acesta avea o erecţie.

O teorie stranie a venit din partea unui sexolog din Germania care susţinea cât se poate de ferm că masturbarea conduce spre bisexualitate, potrivit sanatate.bzi.ro.

Masturbarea măreşte penisul

De-a lungul timpului, o mulţime de medici au fost de părere că este suficient ca un bărbat să se masturbeze regulat pentru ca dimensiunea penisului său să crească simţitor.

În urmă cu 20 de ani, trei bărbaţi dintr-o închisoare aflată în Italia s-au urcat pe acoperişul penitenciarului şi s-au masturbat patru nopţi şi trei zile. Ei şi-au justificat gestul, spunând că ar trebui ca în închisoare să aibă dreptul la sex.

Culoarea penisului este mai închisă în comparaţie cu pielea de pe suprafaţa corpului. Pigmentarea, deşi se produce uşor la pubertate, este accentuată de masturbare, scrie kudika.ro.

În urmă cu două secole, bideurile erau interzise în Anglia şi se spunea că acestea nu ar face altceva decât să-i incite pe englezi să se masturbeze.

Pe aceeaşi temă:

Mituri moderne despre masturbare

De ce au bărbaţii erecţie dimineaţa?

Cum a apărut prima biserică a swingerilor în SUA

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite