Încă două zile de înscrieri la Gala Oameni pentru Oameni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poveștile a sute de persoane cu pasiuni și îndeletniciri inedite au captat atenția cititorilor „Adevărul de Seară“ în ultimii ani. Și poveștile spuse prin proiectul Click! - „Din inimă pentru copii “ au demonstrat că există oameni care vor să fie alături de cei loviți de necazuri și să-i ajute.

Acum, avem o nouă ocazie pentru a-i face cunoscuți la Gala Oameni pentru Oameni care va avea loc pe 5 aprilie. Dacă știi pe cineva care poate fi dat ca exemplu, spune povestea sa pe care o va afla o țară întreagă.

Pentru a putea înscrie un proiect pentru premiile Galei Oameni pentru Oameni, termenul a fost prelungit până la 10 martie.  Mai puteți face nominalizările la secțiunea „Înscrie un proiect“ de pe www.gala.arcromania.ro.

Durează maxim 30 minute să completați formularul, iar cei care au propuneri eligibile primesc o invitație la cina de gală din 5 aprilie.

Câștigătorii  vor fi desemnați prin campania națională la care se pot nominaliza companii, IMM-uri, organizații nonprofit și persoane care se implică în societate și au credința că ajutorul lor poate schimba lumea. 

„Adevărul de Seară“ este partener principal la campania organizată de Asociația pentru Relații Comunitare (ARC) și Camera Americană de Comerț în România.

Gala din acest an se desfășoară cu sprijinul Lafarge România și Banca Comercială Română (partener al categoriei de Investiție în durabilitate) și în parteneriat cu Elevate, Fundația Post Privatizare, stiriong.ro și lumebuna.ro.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite