5 profeţii care s-au împlinit. Arsenie Boca a prezis cu exactitate moartea lui Ceauşescu, iar Nostradamus ştia că vor fi atentatele din 11 septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Daily Mail
FOTO Daily Mail

De-a lungul timpului, au existat câţiva călugări şi profeţi care au prezis cu exactitate evenimente din viitor. Nimeni nu şi-a dat seama de acest lucru, decât după ce toate s-au adeverit. „Adevărul“ vă prezintă cinci profeţii cutremurătoare.

Inundaţiile din 1970

În 1861, în Bistriţa Năsăud se năştea Gabriş, unul dintre cei care au rămas în istorie ca mari profeţi ai României. Acesta a prezis, printre altele, inundaţiile din anii `70, care au făcut ravagii în mare parte a României. Când era tânăr, Gabriş a plantat un cireş în grădină, despre care a spus: „Când se va prăvăli (n.r. va cădea) acest cireş va fi un mare necaz în ţară”. La ani buni de la plantare, după ce bărbatul a murit, urmaşii lui au decis să taie pomul pentru că se surpase pământul de sub el. Câteva luni mai târziu, în 1970, România a fost lovită de nişte inundaţii devastatoare.

Asasinarea lui J.F. Kennedy şi a lui Bobby Kennedy

Predicţie: „Un om mare va fi doborât într-o zi de o lovitură nimicitoare

O faptă malefică prevăzută de purtătorul unei petiţii

Un altul va cădea la timp de noapte

Conflict la Reims, Londra şi o molimă în Toscana“

Ce s-a întâmplat: În 1963, John Kennedy a fost ucis, după ce primise mai multe ameninţări cu moartea. Bobby Kennedy a fost ucis în 1968. Cuvintele de mai sus au fost scrise de Nostradamus şi i-au cutremurat pe toţi cei care au aflat cum a fost Kennedy asasinat.

Semnele apocaliptice

Sfântul Ioan Iacob Hozevitul a făcut şi el câteva profeţii cutremurătoare, mulţi spunând că putea să vadă în viitor. Una dintre cele mai cunoscute profeţii se numeşte „Semnele apocaliptice“:

” Vânturi rele, pierzătoare/Ameninţă azi mereu/Pe noroadele smerite/Care cred în Dumnezeu/Bate “Crivăţul” năprasnic/De la Nordul Comunist/Răspândind în toată lumea/“Dogmele” lui Anticrist/Din Apus “Austrul” suflă/Aducând cu el “Progres”/Care naşte necredinţă/Şi împrăştie eres/De la Miazăzi mai tare/“Băltăreţul” s-a pornit/Şi, lovindu-se de “Crivăţ”/Pe cei negri i-a-nroşit/Iar la Răsărit de soare/“Valul galben al lui Gog”/Spumegă şi se frământă/Cu “vlăstarii lui Magog”/Ucenicii stricăciunii/Forfotesc îngrozitor/Căutând să otrăvească/Pe sărmanul muritor/Grabnic uneltesc perzarea/Cei cu duhul “răzvrătit”/Şi precum se vede lumea/Nu-i departe de sfârşit/Urâciunea pustiirii/Şi-a găsit învăţăcei/Care dăscălesc pe oameni/Ca să meargă după ei”.

Atentatele din 11 septembrie

Despre Nostradamus se spune că ar fi prezis şi atentatele din 11 septembrie. Iată ce scria marele prezicător:

„Un foc zguditor din centrul pământului va cauza fiori în Oraşul Nou

Două roci mari vor purta urmele mult timp“

Ce s-a întâmplat: Pe 11 septembrie 2001, în timpul unui atac terorist, turnurile gemene din New York au fost distruse.

Soţii Ceuşescu, ucişi într-o zi de sărbătoare

Arsenie Boca a prezis moartea, într-o zi de sărbătoare, a soţilor Ceauşescu, după cum a povestit nepoata duhovnicului, Zoe Dăian.

„Prin anii '80, Părintele Arsenie a fost dus şi la Ceauşescu, care l-a întrebat: „Hai, popo, am auzit că tu prezici soarta unui om. De mine ce ştii?”. Şi Arsenie i-a spus: „Într-o zi de mare sărbătoare veţi fi omorâţi amândoi”. Ceauşeştii nu au crezut şi i-a spus maiorului să-l ia şi să nu-l mai vadă”, spunea Zoe Dăian, într-un interviu publicat în septembrie 2014, de Agerpres. Nepoata părintelui a mai spus că acesta ar fi zis că după moartea dictatorului, dar nu imediat, poporul va trece prin suferinţă şi că trebuie să nu ţină capul plecat şi să aibă demnitate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite