Vladimir Voronin, după ultima şedinţă a Parlamentului: Am văzut multe guvernări, dar mai coruptă decât aceasta nu am avut niciodată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Constantin Grigoriţă
FOTO Constantin Grigoriţă

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a declarat vineri, 14 decembrie, după ultima şedinţa a Palamentului, că Republica Moldova a avut multe guvernări, dar niciodată nu a fost una „mai coruptă” şi „mai banditească” decât cea care a fost din 2010 până în prezent.

„O corupere foarte serioasă referitor la modificările în Constituţie. În ultimii zece ani, Constituţia a fost modificată de 11 ori şi niciodată nu a fost modificată conform Constituţiei, articolul final indică direct cum se modifică Constituţia”, a afirmat Vladimir Voronin.

„Le-a trebuit să schimbe modalitatea de alegere a preşedintelui şi să-l aleagă pe acest Dodon preşedinte  - gata, au modificat Constituţia. Le trebuie legi care le îndestulează intereselor lor, a celor care au acăpărat în mod nelegitim, democraţii venind în Parlament cu 19 mandate şi pe urmă au pus controlul asupra tuturor organelor de stat pe verticală şi orizontală. Au prefăcut Constituţia în servitoarea lor în interesele lor mafiotice şi de clan”, a adăugat Voronin.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite