Dodon: Strămoşii noştri au reuşit în 1944 să elibereze Moldova de fascişti. Sunt sigur că şi noi vom putea elibera ţara de euro-unionişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Igor Dodon a participat luni, 24 decembrie, la şedinţa Consiliului Republican al Uniunii Ofiţerilor din Republica Moldova, unde preşedintele organizaţiei, Victor Gaiciuc, a făcut bilanţul activităţii pentru anul 2018. Şeful statului a vorbit despre obiectivele anului 2019, în care ar urma să fie aniversată „întemeierea Ţării Moldovei” şi „75 de ani de la Operaţiunea Iaşi-Chişinău”.

„Au fost trasate obiectivele pentru anul viitor. Având în vedere că în anul 2019 vom marca aniversarea a 660-a a întemeierii Ţării Moldovei precum şi 75 de ani de la eliberarea Moldovei de fascişti, în cadrul operaţiunii Iaşi-Chişinău, am îndemnat ofiţerii să elaboreze un plan de acţiuni în vederea marcării acestor evenimente. Strămoşii noştri au reuşit să învingă acum 75 de ani, sunt sigur că şi noi vom putea elibera Moldova de euro-unioniştii care au condus Republica Moldova din anul 2009”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Şeful statului a anunţat că a propus ca un reprezentant al organizaţiei să fie inclus pe listele „partidului pro-prezidenţial PSRM” pentru alegerile din 24 februarie. 

„În unanimitate a fost înaintat Generalul de brigadă, Victor Gaiciuc”, a afirmat Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite