Ce spune Andrian Candu despre şansele lui Constantin Ţuţu contra lui Andrei Năstase în circumscripţia 33

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO colaj Adevărul
FOTO colaj Adevărul

Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, consideră că deputatul democrat Constantin Ţuţu are şanse să-l învingă pe liderul PPDA, Andrei Năstase, în circumscripţia nr.33, unde ambii şi-au înaintat candidatura pentru parlamentarele din 24 februarie.

„Lupta va fi foarte interesantă şi eu cred că dl Ţuţu are şanse bune”, a declarat Andrian Candu la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Şeful Legislativului consideră că Ţuţu nu ar trebui să abandoneze lupta doar pentru că în aceeaşi circumscripţie candidează un candidat mai bine cotat, precum este Andrei Năstase.

„Andrei Năstase e icoană? Nu poţi pune mâna pe el? Nu poţi să lupţi cu el într-o luptă corectă şi adevărată. Nu ziceţi hop, până nu sărim”, a spus Candu.

Cât priveşte înregistrarea în cursa electorală a candidatului Andrei Nastas, despre care Andrei Năstase afirmă că este o clonă inclusă în alegeri la comanda PDM pentru a duce electoratul în eroare, Candu a răspuns: „Eu cred că electoratul nostru nu poate fi prostit. Cine crede că asta e o modalitate de a prosti electoratul nostru, greşeşte amarnic”.

De menţionat că circumscripţia uninominală nr.33 din Chişinău include următoarele localităţi: oraşul Sângera, Codru, Durleşti, satul Truşeni şi comuna Băcioi, numărând în total un număr de circa 60.000 de alegători.

Amintim că Andrei Năstase se află şi pe lista naţională a Blocului ACUM. Acesta este situat sub numărul doi, după lidera PAS, Maia Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite