Gas Natural Fenosa în Moldova: 560 de localităţi fără lumină

Gas Natural Fenosa în Moldova: 560 de localităţi fără lumină

FOTO Victor Ciobanu via Facebook

Gas Natural Fenosa în Moldova a anunţat că, la ora 09.00 a zilei de vineri, 21 aprilie, în urma numeroaselor rupturi de conductor şi a deteriorării izolatoarelor, dar şi a diferitor deranjamente şi avarii din instalaţii, au rămas parţial sau în totalitate fără energie electrică 560 de localităţi. Cea mai complicată situaţie este în raioanele de centru şi sud ale ţării, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Echipele operative efectuează lucrări de reparaţie a liniilor electrice aeriene deteriorate şi de realimentare cu energie a localităţilor afectate. Compania precizează într-un comunicat de presă că, din cauza blocajelor de pe traseele din sudul ţării, echipele de specialişti intervin mai greu la remedierea situaţiei.

Despre orice incident consumatorii sunt îndemnaţi să informeze în regim de urgenţă furnizorul de energie electrică  prin următoarele canale: la telefonul Serviciului 24h –   022-43-11-11; prin intermediul chatului disponibil pe pagina  web a companiei, pe Viber apelând la numărul 062161111 sau accesând pagina de Facebook ( https://www.facebook.com/gasnaturalfenosamoldova).

citeste totul despre: