Zalău: 31 de angajatori oferă 117 locuri de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană  pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, organizează vineri, 13 mai, prima ediţie a bursei lunare a locurilor de muncă. Bursa se va desfăşura cu începere de la ora 9.00, la sediul sediul AJOFM Sălaj.

Numărul agenţilor economici care au confirmat participarea este de 31, care oferă 117 locuri de muncă. Majoritatea poziţiilor sunt destinate persoanelor cu studii medii,  în meserii precum confecţioneri îmbrăcăminte, vânzători, ospătari, bucătari, conducători auto, secretară şi muncitori necalificaţi, iar pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite un post de revizor contabil, director, secretar-contabil.
Potrivit informaţiilor oferite de directorul AJOFM Sălaj, Romeo Sârca, subvenţionarea locurilor de muncă pentru încadrarea persoanelor din categorii defavorizate prevăzute de lege (absolvenţi, persoane peste 45 de ani sau unici întreţinători ai familiilor monoparentale şi persoane cu handicap)  se va face numai pentru locurile vacante  mediate în cadrul burselor de locuri de muncă.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite