A început campania de vaccinare împotriva gripei la Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Începe campania de vaccinare!
Începe campania de vaccinare!

Peste 20.000 de doze de vaccin antigripal au sosit la Tulcea astăzi. Aproximativ 45.000 de tulceni, copii cu boli cronice şi persoane trecute de 65 de ani vor fi vaccinaţi gratuit

De astăzi, medicii de familie au început campania  de vaccinare împotriva gripei sezoniere, ne spun reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică. Potrivit listelor primite de la medicii de familie aproximativ 45.000 de tulceni, copii şi persoane de peste 65 de ani vor fi vaccinaţi împotriva gripei de sezon. În această categorie vor intra  minorii cu afecţiuni cronice, cum ar fi probleme cardiace, afceţiuni hepatice, renale sau cardiace, dar şi persoanele trecute de 65 ani a căror imunitate este scăzută.
„Începem distribuirea dozelor de vaccin gratuit către medicii de familie din judeţ, în baza listelor întocmite de aceştia. Putem spune că imunizarea a început şi în judeţul Tulcea.Vorbim despre o primă etapă de imunizare care se va desfăşura până în luna decembrie“, a afirmat Laura Militaru, directorul DSP Tulcea.
Medicii invitaţi să ridice dozele de vaccin
Nu toţi medicii de familie au primit vaccinul gratuit oferit de Ministerul Sănătăţii.
Citiţi amănunte în Adevărul de Seară

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite