Timişoara: Amical de lux: "Poli" - FC Koln. LIVE TEXT de la ora 19.30

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Amical de lux: "Poli" - FC Koln. LIVE TEXT de la ora 19.30
Timişoara: Amical de lux: "Poli" - FC Koln. LIVE TEXT de la ora 19.30

Fotbaliştii pregătiţi de Ovidiu Sabău vor juca, în această seară, de la ora 19.30, în localitatea Velden, o partidă amicală cu FC Koln, ocupanta locului 12 în sezonul trecut din Budesliga.

Adversara timişoreanilor a cucerit, de-a lungul vremii, trei titluri interne, patru Cupe ale Germaniei şi, în 1986, a fost finalistă a Cupei UEFA. Tricourile alb-roşiilor au fost purtate, în timp, de nume mari precum Schumacher, Overath (actualmente, preşedinte al clubului), Littbarski, Illgner, Jancker, Schuster, Schafer, Hassler, Klaus şi Thomas Allofs, lor alăturându-se stranieri la fel de faimoşi precum Elkjaer-Larsen, Morten Olsen, Oliseh, Polster sau Povlsen. De asemenea, trei români au jucat la Koln: Dorinel Munteanu, Vlădoiu şi Sergiu Radu.

Pantilimon va avea treabă cu Podoloski

Actualmente, FC Koln este pregătită de fostul internaţional croat Zvonimir Soldo. Vedeta formaţiei este Lukas Podolski, care a revenit de la Bayern Munchen. Atacantul născut în Polonia a fost unul dintre cei mai prolifici atacanţi germani: la 24 de ani, a marcat de 61 de ori pentru Koln şi Bayern şi de 33 de ori în 64 de partide pentru naţionala Germaniei. Koln are în lot mulţi jucători experimentaţi şi cunoscuţi, precum columbianul Mondragon, camerunezul Wome, portughezul Petit sau slovenul Novakovic.

Revenim cu live text pe site-ul nostru la ora 19.30.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite