Târgu-Mureş: Cinci candidaţi pentru un post de asistent medical

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu-Mureş are mare nevoie de personal sanitar şi a organizat un concurs pentru ocuparea a 15 posturi de asistent medical generalist pe o perioadă determinată.

Pentru aceste posturi s-au înscris 72 de concurenţi, ce au susţinut astăzi testarea psihologică, urmând ca peste trei zile să susţină proba scrisă, apoi cea practică. „Ne bucurăm că e o concurenţă mare, pentru că avem de unde selecta. Avem 40 de posturi vacante, care sunt blocate şi avem posturi ale colegelor care au plecat în concediul de maternitate, iar aceste posturi sunt scoase acum la concurs. Sperăm ca pe viitor să se deblocheze şi alte posturi, pentru că avem nevoie”, spune dr. Emil Făgărăşanu, directorul medical al IBCvT.

Printre cei care au susţinut astăzi prima probă a concursului s-a numărat şi mureşeanul Király Elek. „Am lucrat înainte ca fochist, dar am fost dat în şomaj şi m-am reprofilat în domeniul sanitar. Acum vreau să mă angajez ca asistent medical. Nu mă tentează să plec în străinătate pentru că am totuşi o vârstă mai înaintată, de aceea sper să pot obţine un loc de muncă aici”, spune bărbatul.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite