Slatina: Poliţiştii o caută în continuare pe judecătoarea dispărută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Poliţiştii o caută în continuare pe judecătoarea dispărută
Slatina: Poliţiştii o caută în continuare pe judecătoarea dispărută

Poliţiştii au reluat căutările Lăcrămioarei Năvală. Camerele de supraveghere au surprins imagini cu o persoană care stătea pe faleză, iar un martor spune a văzut-o pe judecătoare lângă calea ferată.

A apărut un nou indiciu în cazul judecătoarei dispărute la Corabia acum şase zile. Soţul femeii a vorbit cu un martor care susţine că a văzut-o în ziua dispariţiei pe lângă calea ferată. Acesta spune că femeia a traversat calea ferată, s-a îndreptat către malul Dunării, după care s-a întors înapoi pe unde venise. Poliţia oraşului Corabia nu confirmă însă, deocamdată, această ipoteză.”Încă se fac cercetări în acest caz şi deocamdată nu putem să ne pronunţăm în această privinţă. Persoana dispărută este în continuare căutată prin zonele frecventate de ea şi pe întreaga suprafaţă a oraşului Corabia. De asemenea poliţia de Frontieră Corabia o caută pe Dunăre cu mai multe ambarcaţiuni. Am luat în calcul toate ipotezele, iar ofiţerii judiciari împreună cu agenţii de investigaţie au făcut căutări pe la rude, prieteni, pe la mânăstiri şi prin locurile unde obişnuia să meargă persoana dispărută”, ne-a declarat Comandantul Poliţiei Corabia, Daniel Constantin.

Urmele de încălţăminte au fost descoperite

Poliţiştii au găsit în zona portului Corabia urme de încălţăminte, foarte asemănătoare cu adidaşii pe care îi purta judecătorea Lăcărămioara Năvală în ziua dispariţiei. „În timp ce se afla în misiune de căutare a judecătoarei dispărute, un echipaj de poliţie a descoperit urme de încălţăminte în zona portului. Acestea seamănă mult cu încălţămintea care era purtată de femeie la data dispariţiei.” ne-a declarat comandantul poliţiei Corabia.

Filmată de camerele de supraveghere

Soţul femeii dispărute o caută în continuare alături de poliţişti şi a vizionat împreună cu aceştia imagini surprinse de camerele de supraveghere în ziua dispariţiei.„M-am uitat împreună cu poliţiştii pe casetele filmate de camerele de luat vederi ce sunt montate pe silozuri şi într-adevăr se vede o persoană îmbrăcată în roşu care stă pe faleză, dar nu pot să-mi dau seama dacă este vorba de soţia mea. Sper să se poată mări imaginea cumva, să-mi pot da seama cine stă acolo. Persoana care apare în imagine vine la 12.30 stă o jumătate de oră, după care coboară pe ponton dar pleacă la 13.20 de pe ponton. După ora aceea  apare mai mai multă lume în zonă şi nu pot să-mi dau seama. Din câte am observat eu persoana care a coborât pe ponton şi după aceea a plecat, părea să fie bărbat”, a spus Nicu Năvală, bărbatul judecătoarei dispărute.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite