Ritmuri moderne în locuri străvechi: Sibiu Fusion Festival 2011

Fusion Festival 2011 aduce câţiva dintre cei mai talentaţi creatori de muzică electronică ai momentului, într-un cadru inedit: comuna Gura Riului.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITEŞTE ŞI:

S-au pus în vânzare biletele pentru Fusion Festival Romania 2011

Fusion Festival Romania este un eveniment unic, ce reuneşte sub aceaşi platformă muzica, efectele vizuale, spectacole de lasere, proiecţii, iluminare arhitecturală, efecte pirotehnice, trupe, dansatori şi reprezentaţii cu foc. Totul are loc în 9 iulie într-un spaţiu natural special ce se întinde pe o suprafaţă de 100.000 metri pătraţi, la baza Barajului de la Gura Rîului. Accentul se pune pe concerte şi artiştii invitaţi, însă nici evenimentele adiacente nu sunt de omis. Programul de anul acesta îi aduce în faţa iubitorilor de muzică electronică pe Anthony Rother, Simina Grigoroiu, Shiver, Djubei, Mihai Popoviciu, printre alţii, în paralel cu spectacole de lasere oferite de Cbu Spectacular Show.

Preţuri şi transport

Cei interesaţi de eveniment ar mai trebui să ştie că transportul din Sibiu până la Gura Râului se face din Autogara Transmixt, autocarele circulând din aproape din oră în oră, preţul biletului fiind 8 lei. Pentru cazare pe perioada evenimentelor, Gura Râului oferă o mulţime de pensiuni şi oferte de acomodare. Biletele de intrare la concerte şi spectacolele vizuale costă 30 de lei şi se găsesc în toate reţelele de telefonie mobilă, librării şi pe site-urile specializate.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

citeste totul despre: