Sibieni reţinuţi că au traficat mai multe tinere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O grupare infracţională internaţională de trafic de persoane şi minori, din care făceau parte şi români, a fost destructurată în urma cooperării dintre poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Sibiu şi poliţişti din Spania.

Patru sibieni cu vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani din Sibiu au fost săltaţi de oamenii legii trafic de persoane şi trafic de minori, în urma a patru descinderi efectuate ieri, la locuinţele acestora, de poliţişti de la Ccombaterea Criminalităţii Organizate din Sibiu, cu sprijinul celor din cadrul I.P.J. Sibiu şi D.P.I.R. Sibiu.


Conform anchetatorilor, cercetările s-au desfăşurat atât în ţară, cât şi în Spania, acolo unde pe 9 septembrie au fost efectuate descinderi la mai multe cluburi şi localuri.

„În urma acestor acţiuni au fost identificate 18 persoane de sex feminin, de diferite nationalităţi (română, bulgară, moldoveană, rusă, columbiană), suspectate că practică prostituţia. Astfel, au fost obţinute probe cu privire la faptele semnalate de către autoritaţile române, pentru conturarea altor acte ilicite comise de membri grupării“, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

În Spania au fost emise alte patru mandate de arestare pe numele patronului unui local şi a altor trei suspecţi, toţi având vârste cuprinse între 23 şi 30 de ani, bănuiţi că ar fi implicaţi în aceeaşi grupare.

Trei dintre sibienii săltaţi în urma descinderilor de marţi au şi fost arestaţi de autorităţile sibiene, pentru 29 de de zile.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite