Motocicliştii conduc cu furie pe şoselele judeţului, apoi postează filmuleţe pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pasionaţii motoarelor s-au crezut pe pista de concurs.
Pasionaţii motoarelor s-au crezut pe pista de concurs.

Împătimiţii motoarelor şi ai cailor putere fac aproape orice ca să atragă atenţia. Ei  se ascund sub costumele şi căştile de motociclişti. Este cazul a trei fani ai moticiletelor care s-au filmat în timp ce goneau nebuneşte între Bocşa şi Reşiţa. Filmuleţul de 5 minute şi 22 de secunde a fost postat pe YouTube.

Timpul de cinci minute şi 22 de secunde, este, de fapt cel de parcurgere al celor aproximativ 20 kilometri, care desprat cele două localităţi. Filmarea este acum admirată în toată splendoarea sa, iar motocicliştii nu fac decât să atragă admiraţia celor care privesc, dar şi încurajările de rigoare. O mare parte dintre comentariile postate la acest filmuleţ le aduc laude. „Asfalt uscat. Bun film da’  mingea nu are ce căuta acol k nu se vede de ea.”, spune cineva care se semnează Drifter Dacian. “Şi eu vreau sa fac o tură cu motoru...numa nah...oricum tare de tot :X:X........” este de părere 1990booboo.
Goană la viteză dublă, faţă de cea legală
Viteza cu care cei trei gonesc este destul de mare, iar pe anumite porţiuni depăşeşte cu mult limita legală impusă pe drumurile naţionale şi chiar pe autostrăzi. În aproximativ 20 de secunde, vitezometrul uneia dintre motociclete ajunge la 140 de kilometri la oră, iar pe parcurs depăşeşte 180 de kilometri la oră. Ba mai mult, cei doi motociclişti care se află în faţa „cameramanului” depăşesc chiar şi pe linie continuă.
Poziţie rezervată
Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin nu s-au pronunţat încă asupra acestui filmuleţ, urmând ca un răspuns să fie dat după o vizionare atentă a acestui „clip”.

Filmuleţul a fost postat pe You Tube în urmă cu cinci luni şi a fost vizionat de peste 2.100 de persoane.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite