Tânărul care a provocat tragedia de pe Aeroportul Caransebeș, Cristian Ungur, riscă să stea după gratii cinci ani(GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Capetele de acuzare ale tânărului, trei la număr, sunt lovire și vătămare corporală gravă, tulburarea liniștii publice și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Tânărul Cristian Ungur, șmecherul care a intrat cu mașina în spectatorii de la concursul de pe pista de la Caransebeș, s-a prezentat ispășit, ieri, în fața instanței de la Judecătoria Reșița.

În ciuda regretelor pe care le-a afișat, el riscă ani grei de pușcărie. "Regret ce s-a întâmplat. Îmi pare rău, dar am intrat în panică și nu am mai știut ce să fac.

Nu am realizat ceea ce se întâmplă", spune Cristian Ungur, șoferul de 25 de ani, care a provocat tragedia de pe pistă.

image

Regretele par tardive în fața instanței de judecată. „Pentru faptele sale, Cristian Ungur riscă cinci ani de închisoare”, spune Rutin Ciasc, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Reșița.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL TERIBILULUI ACCIDENT

La rândul său, Lucian Brânzei, cel care se afla în mașină alături de Cristian, la momentul producerii tragediei, susține afirmația prietenului său. „Nu a fost nimic premeditat. Noi doar am vrut să plecăm acasă, iar cineva a aruncat un cauciuc în parbriz. Probabil, Cristi s-a speriat și nu a mai știut ce să facă”, justifică Lucian, faptele prietenului său. Cu toate acestea, ambii recunosc că au consumat băuturi alcoolice.

image

Şmecherul de la Caransebeş se plânge că a fost bătut de motociclişti în sediul Poliţiei

De altfel, și probele biologice analizate la Timișoara indică același lucru. „Primul rezultat este de 2,35, iar al doilea de 2,10 miligrame/litru alcool pur în sânge. Rezultatul probelor biologice confirmă unul dintre capetele de acuzare stabilit încă de duminică seară de anchetatori, și anume, conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Carnagiu pe pistă

Cristian Ungur, de 25 de ani, din Caransebeș a provocat duminică un real carnagiu pe pista de concurs de la Caransebeș. "Tânărul a venit cu maşina şi a intrat pe pistă, după care a vrut să părăsească pista şi a rănit trei spectatori. Ulterior, a încercat să fugă cu maşina spre Muntele Mic.

image

UPDATE Cristian Ungur, tânărul care a provocat tragedia de pe Aeroportul Caransebeş, este arestat preventiv pentru 29 de zile

Motocicliştii care concurau şi poliţiştii s-au luat după el, iar în comuna Zerveşti l-au şi prins. Înainte, însă a mai lovit o maşină", spune Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Turnu Severin: Un șofer a izbit cu viteză o tânără și un cuplu de pensionari, chiar pe trotuar

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite