Preşedintele PMP Vâlcea: „70 de persoane  au confirmat că vor să plece din PDL”

Preşedintele PMP Vâlcea: „70 de persoane  au confirmat că vor să plece din PDL”

Marian Mirea spune că noii colegi vor fi prezentaţi în cadrul unei conferinţe de presă. Foto arhivă Adevărul

Marian Mirea, preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), filiala Vâlcea, confirmă că şi pe plan local există democrat liberali care vor să părăsească PDL. Acesta nu exclude posibilitatea ca şi deputatul Romeo Rădulescu să treacă la PMP.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Preşedintele PMP Vâlcea susţine că cei 70 de membri ai PDL Vâlcea sunt hotărâţi să părăsească partidul condus de Vasile Blaga.
 
„Da, sunt persoane din PDL Vâlcea care doresc să treacă la PMP. 70 sau 80 de persoane au confirmat că vor să plece din PDL. Deputatul Romeo Rădulescu nu a trecut încă la Mişcarea Populară, nu este exclus însă să vină la noi. Probabil, miercuri, vom organiza o conferinţă de presă şi vă vom da mai multe detalii”, a declarat Marian Mirea.
 
Deputatul Romeo Rădulescu, preşedintele PDL Râmnicu Vâlcea, nu a putut fi contactat întrucât este plecat din ţară. Este cunoscut faptul că Romeo Rădulescu este bun prieten cu Elena Udrea, cea care s-a înscris în urmă cu câteva zile în PMP. Colegul de partid al deputatului râmnicean, consilierul local Cosmin Constantinescu, a ţinut să facă însă câteva precizări în numele acestuia.
 
„Probabil domnul Mirea şi l-ar dori în partid pe Romeo Rădulescu. Din câte ştiu eu, deputatul Romeo Rădulescu a rămas membru PDL. Dacă ar fi plecat, cu siguranţă mă anunţa şi pe mine. Am tot respectul pentru colegii de la Mişcarea Populară, sper să putem colabora în viitor”, a spus Cosmin Constantinescu.
 
Conducerea PDL Vâlcea va organiza, de asemenea, o conferinţă de presă pentru a clarifica situaţia, săptămâna viitoare.
 
Citeste si: 
 
citeste totul despre: