15.500 de ploieşteni vor primi alimente UE pe bază de invitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din 19 noiembrie, câte 1.000 de ploieşteni vor primi, săptămânal, ajutoare alimentare din stocurile Uniunii Europene. Pentru a evita îmbulzeala, beneficiarii trebuie să se prezinte la sediul Administraţiei Serviciilor Sociale Comunitare (ASSC) doar după ce primesc acasă o invitaţie nominală.

15.500 de persoane din Ploieşti beneficiază de ajutoarele alimentare, iar pentru a evita aglomeraţia inerentă, reprezentanţii ASSC vor trimite săptămânal câte 1.000 de invitaţii, în ordine alfabetică.

La ridicarea produselor, beneficiarii sau reprezentanţii acestora trebuie să se prezinte obligatoriu cu invitaţia primită şi cu plicul în care a venit invitaţia, precum şi cu actul de identitate al beneficiarului în original (C.I., B.I., C.N.).

Dacă beneficiarul nu se poate deplasa, acesta poate delega o altă persoana care va prezenta actul de identitate în original atât al beneficiarului cât şi al împuternicitului.

Program de lucru:

Luni – Joi: 08.30 -16.00,
Vineri 8.30 -13.30

Beneficiarii trebuie să vină pregătiţi pentru a putea transporta întreaga cantitate de produse, aproximativ 40 de kilograme.
 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite