Piteşti:Cal strivit de tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti:Cal strivit de tren
Piteşti:Cal strivit de tren

Un cal a fost călcat, aseară, de trenul care circula pe ruta Pitești-Câmpulung. Deși mecanicul locomotivei a folosit semnalele acustice și sonore, animalul nu s-a putut salva.

Aseară, în jurul orei 23.00, locuitorii de pe strada Nucului din Pitești au auzit o bubuitură puternică. Calul lui nea Marin Iordache fusese lovit de tren.  Animalul nu s-a putut da la o parte din calea trenului, întrucât era împiedicat la picioare și totul s-a petrecut din scurt. Oamenii din zonă  au sunat la Direcția Sanitar Veterinară Argeș.

Proprietarul, amendat cu 2.000 de lei
La fața locului a sosit directorul instituției, medicul Ion Vișinescu. "Este inadmisibil să îți lași animalul la păscut așa, de izbeliște. L-am amendat pe proprietar, care mai este și în stare de ebrietate, cu 2.000 de lei", a spus medicul veterinar Vișinescu. În apărarea lui, Marin Iordache a spus: "Eu l-am lăsat la păscut. De unde era să știu că el se duce pe șine....Nu plătesc nicio amendă." În cursul acestei zile, cadavrul va fi ridicat cu o macara. "La nici zece metri distanță de locul unde s-a petrecut incidentul sunt casele oamenilor. Este de ajuns ca animalul să fie devorat de câini și să împrăștie bucăți din el, ca să reprezinte un adevărat focar", a mai precizat Ion Vișinescu.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite