Piteşti: Fotbal, Liga I: Ne bătură oltenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Fotbal, Liga I: Ne bătură oltenii
Piteşti: Fotbal, Liga I: Ne bătură oltenii

FC Internaţional a pierdut la limită, scor 0-1, duelul de aseară de la Mioveni, cu Universitatea Craiova.

Etapa a 13-a din Liga I a fost cu ghinion pentru FC Internaţional Curtea de Argeş, care a suferit o nouă înfrângere la Mioveni.

 Echipa antrenată de Ştefan Stoica a pierdut disputa de aseară cu Universitatea Craiova la limită, scor 0-1, şi îşi fac edin nou griji în ărivinţa retrogradării. Oltenii, care veneau după o serie de rezultate nefaste în campionat, au înscris unicul gol al meciului prin Dina, cu două minute înainte de finalul primului mitan.

În partea secundă, „interiştii” au alergat după egalare, însă neşansa a fost de partea lor. Vezan, în două rânduri, Zăgrean şi Viera nu l-au putut învinge pe portarul Craiovei, Silviu Lung, din situaţii clare de gol, iar din minutul 69 gazdele au fost nevoite să evolueze în inferioritate numeric, după ce Frăsineanu a primit al doilea „galben”, într-o fază discutabilă.

Căpitanul echipei FC Internaţional a căzut în suprafaţa de pedeaspă a oltenilor, după un contact cu fundaşul Valentin Bădoi, iar „centralul” partidei, Alexandru Deaconu, a considerat că este vorba despre o simulare şi a scos din buzunar cartonaşul galben.

Universitatea Craiova obţine astfel prima victorie din mandatul antrenorului Eugen Neagoe, în timp ce FC Internaţional rămâne cu 15 puncte, după 13 etape, la două locuri distanţă de zona „minată” a clasamentului din Liga I.


FC Internaţional: M. Popa- D. Matei, Viera, Raţiu, Frăsineanu- Kone (54 Voiculeţ), Izvoranu (30 D. Stan), Vezan, Băcilă, C. Lazăr (57 Neagu), Zăgrean


Universitatea Craiova: S. Lung- Bădoi, Găman, Mitchell, Rose- Wobay (81 Firtulescu), Dilevski, Stoica. Fl. Costea, Dina (70 Şoavă), M. Costea (73 V. Badea)
 

 Citeşte şi: Fane Stoica: „ O victorie cu Craiova ne-ar asigura rămânerea în Liga I”

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite