Doctorii cu care Oradea se mândreşte. Spune cine este cel mai bun medic din oraşul nostru!

Doctorii cu care Oradea se mândreşte. Spune cine este cel mai bun medic din oraşul nostru!

Foto arhivă

Cunoşti un medic care este ca un înger pentru comunitate? A salvat zeci de vieţi, s-a dedicat trup şi suflet pacienţilor, este un monument de integritate şi este respectat de tot oraşul? Atunci spune-ne numele lui pe oradea.adevarul.ro! Săptămânalul "ADS Oradea"  îi caută pe cei mai buni cinci medici, cei cu care Oradea se mândreşte. Părerea ta contează!  Împreună cu un juriu de specialitate, îi vom desemna pe ce

Ştiri pe aceeaşi temă

Timp de două săptămâni, începând de astăzi, 5 octombrie, lista de nominalizări este deschisă şi  aşteptăm propunerile tale pe oradea.adevarul.ro. Iată criteriile de care ar trebui să ţii cont atunci când propui un medic:

Reputaţie şi integritate. Ţine cont de cât de cunoscut este medicul pe plan local, însă pentru faptele sale bune bune, nu pentru scandalurile în care a fost implicat!

CV-ul doctorului. Studiile aprofundate, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus ar trebui să constituie bile albe pentru doctorul nominalizat.

Şapte orădeni îl consideră pe Hadrian Borcea cel mai bun medic din oraş. Tu ce părere ai?

Inovaţie şi cercetare. Dacă a participat la operaţii în premieră pentru comunitatea în care activează, dacă a avut interventii medicale cu un grad înalt de dificultate finalizate cu succes, ori a făcut proiecte prin care a reuşit să doteze spitalul cu aparatură performantă, înseamnă că merită să fie nominalizat!

Nu primeşte şpagă. Ştim că este extrem de important ca medicul nostru să respecte jurământul lui Hypocrtate şi să nu-şi condiţioneze actul medical de primirea unor bani sau cadouri. Dacă ştii astfel de medici, spune-ne şi nouă!

Votează-i pe cei mai buni!

Miercuri, 20 octombrie, "ADS" va publica lista finală cu nominalizările celor mai buni medici din Oradea şi se va da START VOT! Timp de 14 zile vei avea posibilitatea să-i votezi pe doctorii cu care Oradea se mândreşte, iar în final, vei afla poveştile câştigătorilor.


citeste totul despre: