UPDATE Răfuială cu focuri de armă. Un bărbat l-a împuşcat în plină stradă pe iubitul fostei prietene

UPDATE Răfuială cu focuri de armă. Un bărbat l-a împuşcat în plină stradă pe iubitul fostei prietene

Bărbatul a fost împuşcat miercuri dimineaţă FOTO Claudia Popa

Un bărbat a fost împuşcat miecuri dimineaţă, pe strada Barcăului din Oradea. În acest moment, oamenii legii se află la faţa locului pentru a efectua cercetări.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ORA 12.00 Anchetatorii au găsit la fata locului un cartuş cu calibru de 9 mm.

UPDATE ORA 11.40 Potrivit primelor informaţii, ar fi vorba despre o răfuială din gelozie între fostul şi actualul iubit al unei tinere în vârstă de 23 de ani.

În această dimineaţa, agresorul a mers la locuinţa fostei lui prietene, cu un buchet de flori, dar la poartă a apărut atât tânăra, cât şi actualul ei iubit. Pe fondul geloziei, agresorul a scos un pistol cu care a tras mai multe focuri de armă, rănindu-l pe cel care i-a luat locul în inima fetei. Mai apoi, iubitul gelos a urcat fata cu forţa în maşină şi au dispărut. Poliţiştii au pornit pe urmele lor.

Până la această oră, cei doi nu au fost găsiţi, iar la intrările şi ieşirile din oraş, oamenii legii au instituit filtre.

Rănitul a fost transportat la spital.

În direcţia bărbatului ar fi fost trase mai multe focuri de armă, victima fiind rănită în partea latero-cervicală a capului. Poliţiştii şi procurorii se află la faţa locului pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs acest eveniment.

Vom reveni cu amănunte.

citeste totul despre: