TIR răsturnat pe o şosea din judeţul Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc în urmă cu puţin timp între localităţile Vânători şi Cotu Morii. Poliţiştii spun că şoferul a intrat cu viteză într-o curbă

Evenimentul s-a produs în urmă cu aproximativ 20 de minute. Reprezentanţii Poliţie spun că autotractorul înmatriculat în Republica Moldovaşi era încărcat cu maculatură şi venea dinspre Sculeni. „Din cauza vitezei neadaptate, s-a răsturnat într-o curbă. Autotrenul a blocat aproximativ o treime din şosea. Şoferul a fost rănit uşor şi a refuzat să fie transportat la spital", a spus subcomisarul Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie. Acesta a mai precizat că pe porţiunea respectivă de şosea au mai fost înregistrate accidente rutiere similare, tot din cauza neadaptării vitezei.

În jurul prânzului un alt accident a avut loc în localitatea Poieni (comuna Schitu Duca). Un şofer care venea spre Iaşi a pierdut controlul în timpul unei depăşiri şi a ieşit de pe şosea. „Nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depăşire a unui vehicul, a părăsit partea carosabilă, întrând pe spaţiul verde, în coliziune cu un gard din fier şi un stâlp de iluminat public stradal", a spus subcomisarul Ţăranu. În urma impactului nimeni nu a fost rănit.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite