Tragedie la vânătoare: un localnic din Baru a fost găsit mort într-o prăpastie
0Tragedie într-o familie din comuna Baru: un bărbat de 54 de ani, dat dispărut la sfârşitul săptămânii trecute, după ce plecase la vânătoare, a fost găsit mort, într-o râpă.
Un vânător din comuna Baru a fost găsit mort, astăzi, într-o râpă. Bărbatul dispăruse de sâmbătă, dar soţia acestuia a anunţat lipsa lui, la Poliţie, doar astăzi. Între timp, femeia l-a căutat împreună cu apropiaţii familiei şi cu alţi localnici.
Potrivit poliţiştilor, hunedoreanul plecase sâmbătă la vânătoare împreună cu mai multe persoane, pe Valea Muncelului.
La un moment dat în zona Sura, bărbatul s-a despărţit de ceilalţi vânători, spunând că merge acasă. Îşi sunase soţia pentru a o anunţa că se va întoarce acasă, dar nu s-a mai întors,
Bărbatul a fost găsit decedat, într-o râpă din apropierea casei în care locuia.
La acţiunea de căutare au participat pădurari din zonă, poliţişti, jandarmi, salvamontişti, prieteni şi rude. Cadavrul vânătorului a fost găsit într-o râpă aflată nu foarte departe de casa acestuia.
Vă recomandăm şi:
Tribunalul Hunedoara îl va judeca pe Cristian Florin Ciobanu pentru pornografie infantilă şi abuzuri sexuale comise asupra a şapte minori. Două dintre victime sunt arestate, la rândul lor, pentru agresarea sexuală şi uciderea unei femei fără adăpost, în Deva.
Cel mai sângeros atac terorist din România, petrecut la 23 august 1981, a avut de o parte a baricadei trei atacatori amatori, care au preluat controlul, sub ameninţarea armelor, asupra unui autobuz plin de călători, iar de cealaltă parte forţe de ordine total incompetente, care au rezolvat cazul cu preţul unui măcel. Unul dintre călătorii supravieţuitori şi doi dintre ofiţerii de Securitate implicaţi ne-au povestit cum s-a derulat drama.
Bancul interzis de comunişti pentru care românii erau trimişi în închisoare
Bancurile considerate "de prost gust" la mijlocul anilor 1940, după instaurarea regimului comunist, au trimis o mulţime de oameni în închisoare. Rechizitoriile păstrate la Arhivele Naţionale arată cum erau oprimaţi cei care se opuneau noului sistem. chiar şi verbal.