Restricţii de trafic rutier pe podul de la intrarea pe Autostrada Deva – Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a impus noi restricţii pe Drumul Naţional 76, în zona podului peste Mureş de la intrarea pe Autostrada Deva – Sibiu. Până la finalul lunii octombrie au loc lucrări de montare a rosturilor de dilatare pe pod.

Traficul rutier a fost restricţionat pe o singură bandă de circulaţie, pe podul peste Mureş de la marginea municipiului Deva, iar blocajele nu au întârziat să apară. Şoferii care intră pe pod din Şoimuş, Deva sau de pe Autostrada Sibiu – Deva sunt nevoiţi să aştepte mai multe minute pentru a putea traversa tronsonul rutier.

„Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că  în perioada 05 octombrie 2015 – 30 octombrie 2015, traficul rutier se va desfăşura restricţionat, alternativ, pe un singur sens de deplasare pe drumul naţional DN 76, sectorul cuprins între km 0+000 - km 0+600. Restricţia se impune urmare a executării lucrărilor de montare a rosturilor de dilataţie ale podului aflat peste râul Mureş”, a informat CNADNR. Pe întreaga durată de instituire a restricţiei, traficul rutier va fi dirijat cu piloţi de circulaţie atât pe timpul zilei, cât şi noaptea, au completat reprezentanţii companiei.

Podul rutier peste Mureş s-a aflat în reabilitare timp de patru luni în acest an, începând din martie. Restricţii rutiere sunt instituite şi pe alte porţiuni ale DN 76. Numai între Deva şi Brad, pe tronsonul de aproximativ 30 de kilometri, în cel puţin şape zone traficul rutier este restricţionat, iar şoferii sunt obligaţi să respecte semnificaţia culorilor semafoarelor amplasate pe porţiunile aflate în şantier.


Vă recomandăm şi:

Faimoasa cale ferată construită de austrieci: s-au împlinit 115 ani de la inaugurarea mocăniţei din Hunedoara

S-au împlinit 115 ani de la inaugurarea liniei de cale ferate îngustă care lega Hunedoara de Ţinutul Pădurenilor. Povestea mocăniţei hunedorene are un final trist – în prezent, linia este dezafectată, iar mocăniţele care transportau călători şi mărfuri au ajuns o amintire.

Cel mai mare secret al Cetăţii Devei: cine a aruncat-o în aer. Povestea de dragoste din spatele dezastrului din secolul al XIX-lea

Unul dintre marile mistere din istoria Devei este legat de distrugerea definitivă a cetăţii Devei, în 13 august 1849, la câteva luni după ce garnizoana ei fusese nevoită să se predea armatelor revoluţionare din Transilvania. O legendă de dragoste neîmplinită face parte din explicaţiile dezastrului.

Destinul nemilos al celor două femei singure în blocul din munţi: „Izolarea e cumplită, dar, cât mai putem, strigăm una pe cealaltă după ajutor“

Povestea de viaţă a celor două femei neajutorate, care locuiesc singure într-un bloc vechi, ridicat în urmă cu peste jumătate de secol în munţii Hunedoarei, este emoţionantă. De câţiva ani, bătrânele stau izolate, în apartamentele clădirii aproape distruse, cu teama că aceasta se va prăbuşi peste singurele ei locatare, uitate de aproape toată lumea.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite