Inconştienţi la volan. Au băut până la limita comei alcoolice şi apoi au plecat la drum

Inconştienţi la
volan. Au băut până la limita comei alcoolice şi apoi au plecat la drum

Testarea cu aparatul Drager a arătat cât de beţi erau cei doi şoferi Foto: arhivă Adevărul

Doi gălăţeni, cu vârsta de 37 şi respectiv 28 de ani, se vor alege cu dosare penale pentru conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului. Ei au fost prinşi de poliţişti în timp ce conduceau autoturismele personale, având îmbibaţii alcoolice de 1,36 mg/l şi 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 16 iunie, poliţiştii  din cadrul Secţiei 6 Rurală  au depistat, pe raza localităţii Nicoreşti, un bărbat de 37 ani care conducea un  autoturism, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

”La  testarea cu aparatul Drager a fost  înregistrată valoarea de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana depistată a fost condusă la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Două zile mai târziu, poliţiştii  din cadrul Biroului Rutier Tecuci au depistat, pe raza localităţii Matca, un tânăr de 28 ani care se urcase la volan tot sub influenţa băuturilor alcoolice.

La  testarea cu aparatul Drager a fost  înregistrată valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii le-au deschis dosare de cercetare penală celor doi şoferi pentru conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.     

citeste totul despre: