Dorinel Munteanu: „Nu mai este loc de nimic altceva, obţinerea victoriei în acest meci este mai presus decât orice a fost în trecut”,

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorinel Munteanu, demis cu ani în urmă cu scandal de la FC Vaslui, după ce finanţatorul Adrian Porumboiu l-a acuzat de blat după un meci cu Steaua, spune că meciul de astăzi este atât de important încât nu mai este loc pentru gânduri de revanşă şi orgolii personale.

„Nu mai este loc de nimic altceva, obţinerea victoriei în acest meci este mai presus decât orice a fost în trecut", a precizat Munteanu.
Antrenorul liderului a adăugat că echipa sa poate demonstra în acest joc că nu are deloc un strat de sezon mai slab decât cel din tur.

„În ciuda celor două înfrângeri, o victorie ne-ar aduce în situaţia de a avea, ca număr de puncte acumulate, un start de sezon mai bun decât în tur, când toţi ne lăudau pentru asta. Am discutat mult cu echipa, sper să fi înţeles că ne trebuie continuitate în rezultate şi constanţă în joc. Pregătim meciul la victorie, cu muncă multă şi atutudine corespunzătoare, vom reuşi. S-a interpretat greşit ce am spus după meciul pierdut la Braşov. Am spus că obiectivul înainte de începerea campionatului a fost Europa League, dar poziţia de lider ne onorează şi vrem să o păstrăm până la final", a declarat Dorinel Munteanu.
Marius Stan, directorul general al clubului gălăţean, le-a trasmis jucătorilor să evolueze cu dezinvoltură, pentru că meciul are caracter decisiv doar pentru adversar.
„Este un joc foarte important pentru noi, dar pentru Vaslui este cu adevărat decisiv. Presiunea este la ei pentru că un eşec îi scoate defintiv din lupta pentru titlu. Le-am spus băieţilor noştri să joace cu dezinvoltură şi determinare şi astfel ne vom revanşa faţă de suporterii pe care i-am dezamăgit la Braşov. Mizez pe un stadion arhiplin cu suporteri care să plece la final fericiţi", a declarat Marius Stan.
Oţelul fără absenţi, cu excepţia lui Ochiroşii, suspendat
Echipa probabila: Grahovac - Râpă, Costin, Perendja, Sălăgeanu - Giurgiu, Neagu - Iorga, Paraschiv, S. Ilie - Pena.
Rezerve: Brăneţ, Cojoc, Sârghi, Filip, Antal, Viglianti, Punosevac

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite