FOTO Dezmăţ cu medici şi femei dezbrăcate la Spitalul Militar din Focşani

FOTO Dezmăţ cu medici şi femei dezbrăcate la Spitalul
Militar din Focşani

Fetele, în impostaze sexy

Directorul Spitalului, medicul chirurg Constantin Adochiţei, şi câţiva colegi s-au fotografiat în ipostaze nu foarte ortodoxe, la doi paşi de saloanele bolnavilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comandantul Spitalului Militar din Focşani, colonelul Constantin Adochiţei, care este medic chirurg la unitatea în cauză, este protagonistul unui dezmăţ cu femei dezbrăcate chiar în spitalul pe care îl conduce.

Evenimentul ar fi avut loc cu ocazia aniversării unui coleg de-al său, ocazie cu care petrecerea care a avut loc în biroul de Resurse Umane a fost condimentată nu numai cu bucate alese şi băuturi fine, ci şi cu un spectacol de striptease, oferit de una dintre angajatele spitalului.

 
Foto
Foto

În imagini se poate vedea cu angajata este dezbrăcată de una dintre colege până la sutien, totul întâmplându-se la doi paşi de saloanele pacienţilor.

Mai mult, medicul Adochiţei îi face cadou colegei blonde o cravată, pe care i-op aşează la gât. Pe cravată este inscripţionat următorul mesaj: "Fereşte-ne Doamne de blonde, dar fă o excepţie: Loveşte-ne cu Lyla! Fără pretenţie, cu maximă intenţie". 

 Medicul Constantin Adochiţei nu se află la prima abatere. În urmă cu mai mulţi ani acesta a fost cercetat pentru malpraxis şi a avut şi un dosar penal după ce o pacientă l-a reclamat că i-a dat mită pentru o operaţie.

Comandantul Spitalului Militar a refuzat să ofere precizări în legătură cu cele întâmplate.

În schimb, ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a declarat la RTV că va trimite corpul de control la Spitalul Militar şi în două zile va avea raportul pe masa de lucru, pentru a putea dispune în acest caz.

"Nu sunt de acord ca într-o instituţie medicală să se întâmple aşa ceva. Cum am aflat, am trimis corpul de control la Focşani. Nimeni nu este împotriva petrecerilor, dar nu într-o unitate medicală militară. Am luat legătura cu directorul Direcţiei Medicale şi se vor lua măsuri", a spus Mircea Duşa.

Mai puteţi citi:

Directorul Spitalului Militar, băgat în şedinţă de oamenii ministrului Apărării Naţionale după şedinţa foto deocheată

Pictorial sexy în salonul de spital, printre bolnavi

 

Fetelşe au condimentat petrecerea bărbaţilor

Imagini din aceeasi galerie
  • Fetelşe au condimentat petrecerea bărbaţilor
  • Comandantul Spitalului şi cele două angajate
  • Petrecerea a avut loc în biroul de Resurse Umane
  • Tânăra blondă lucrează în Spitalul Militar
  • Bărbatul, încălzit bine de cele două femei
  • Angajata blondă a vrut să locvalizeze locul petrecerii
  • Fetele, în impostaze sexy
  • Medicul Constantin Adochţei pare să se distreze bine în compania colegei sale
Distribuie imaginea
citeste totul despre: