Dublă lansare de carte la Biblioteca Judeţeană

Dublă lansare de carte la Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Judeţeană Vrancea

Luni, 19 iunie, începând cu ora 11.00, la Sediul Central al Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea vor avea loc lansările de carte "Ecoul unui suflet", scrisă de Oana Adriana Alexandrescu şi "Peregrin prin Europa", a autorului Radu Borcea, ambele apărute la Editura Salonul Literar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oana Adriana Alexandrescu este asistent medical la Secţia cardiologie a Spitalului de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” din Focşani, a colaborat cu "Revista Noastră" a Colegiului Naţional „Unirea” din Focşani şi acum debutează cu volumul de versuri "Ecoul unui suflet"

„Poezia Oanei Adriana Alexandrescu este un adevărat document literar, dar şi sufletesc, pentru că poeta îşi expune cu o sinceritate rar întâlnită, trăirile, sentimentele” , spune Culiţă Ioan Uşurelu, redactor şef al revistei „Salonul Literar”).

Radu Borcea a creat şi a condus reviste şi ziare, a format jurnalişti de înaltă ţinută. A debutat în volum în anul 2015 la Editura Salonul Literar cu romanul "Colectivizarea sufletelor sau Memoria pământului confiscat".

Cartea "Peregrin prin Europa" cuprinde note de călătorie ale autorului, în care sunt evocate spaţiul geografic şi cultural rusesc, baltic şi caucazian, dar şi cel al Suediei şi Germaniei de Est, la o distanţă de mai bine de trei decenii de la aceste călătorii.

citeste totul despre: