Craiova: A înjunghiat-o cu foarfeca pentru a scoate demonii sexuali din ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezvăluiri şocante în ancheta legată de uciderea cu săbăticie a unei tinere din Craiova. Rudele sunt în stare de şoc, iar anchetatorii reuşesc cu greu să scoată adevărul de la criminal.

Mai citiţi şi:

BUCURESTI: Crimă sângeroasă în Drumul Sării

Se pare că înainte de a fi ucisă, Florina Mihai s-a certat cu iubitul său, Nicu Palici, care ulterior a strangulat-o şi a înjunghiat-o asemenea unui ritual satanic. În încăierare, femeia a apucat să pună mâna pe o foarfecă şi să se apare. Potrivit unor surse din anchetă, în momentul în care aceasta l-a zgâriat adânc pe una dintre mâini, criminalul i-a luat foarfeca şi a încercat să i-o înfigă în inimă. Nu a reuşit.

image

Atunci, cu mintea întunecată, a prins-o şi a sugrumat-o. A strâns-o de gât până când a simţit că Florina i se scurge printre degete. Nu a fost îndeajuns. Convins fiind că demonii sexuali au rămas în ea, a început să o înţepe în inimă cu foarfeca. Declaraţiile incoerente ale lui Palici i-au şocat până şi pe anchetatori.


După ce probabil şi-a dat seama, doar pentru câteva clipe, criminalul a ieşit din apartament şi a cerut ajutor la doi vecini, rugându-i printre lacrimi să îl ajute pentru că i s-a întâmplat o nenorocire. Crezând în spusele acestuia, vecinii l-au ajutat, unul dintre ei mergând după un sicriu şi o cruce, iar celălalt să o ducă pe Florina în maşină. De aici începe filmul groazei. Femeia ucisă a fost pusă în sicriu şi apoi dusă în mijlocul unui bar, îmbrăcată doar în pijamale.

Anchetatorii au stabilit că, după ce a ucis-o pe fată, tânărul a fost ajutat de doi vecini să transporte cadavrul. Constantin Matei a povestit că s-a întâlnit cu Palici pe scări, iar acesta plângea. „Stătea cu capul pe balustradă, fără să spună nimic. După câteva minute, m-a rugat să-l ajut să transporte cadavrul iubitei până la local. A vrut să o care în braţe, însă eu m-am dus şi am cumpărat un sicriu“, a declarat bărbatul.  Constantin spune că ucigaşul vorbea despre demoni şi despre Apocalipsă.

image

„Îşi dorea şi el să moară şi repeta într-una că el va ajunge în Iad, iar iubita lui în Rai“, a adăugat acesta. Cu sicriul iubitei pe masă, Palici ar fi dat de băut celor din local şi apoi le-ar fi spus că vrea să fie omorât. Martorii au declarat anchetatorilor că femeia era îmbrăcată în pijama, iar ucigaşul le-a cerut celor prezenţi s-o îmbrace.

Apropiaţii spun că tânărul era marcat de faptul că, în urmă cu ceva timp, aflase că suferă de cancer laringian.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite