Băiatul unui avocat din Craiova a băgat în spital un tânăr de 27 de ani. Victima este interntă în stare gravă

Băiatul unui avocat din Craiova a băgat în spital un tânăr de 27 de ani. Victima este interntă în stare gravă

Victima în vârstă de 27 de ani a ajuns l spital în stare gravă Foto: Arhiva

Ion Pavel Boboc Surdu, fiul unui cunoscut avocat din Craiova, a băgat aseară un tânăr de 27 de ani în spital. Victima este internată în stare gravă la terapie intensivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fiul avocatului Surdu l-a bătut pe Danile Stoian Niculescu în faţa restaurantului Intim din cartierul craiovean Lăpuş. Ion Pavel Boboc Surdu şi-a abandonat victima în faţa locului şi a plecat liniştit acasă. Angajaţii firmei de pază Civits l-au găsit pe bărbatul de 27 de ani într-o baltă de sânge şi au sunat imediat la poliţie. „Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru comiterea infrcţiunii de lovire şi alte violenţe“, a declarat Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. 
 
Fiul avocatului Surdu şi victima au petrecut la resturantul Intim din Craiova. În momentul în care au părăsit localul cei doi s-au luat la ceartă. Ion Pavel Boboc Surdu i-a aplicat bărbatului de 27 de ani o lovitură în zona feţei, iar victima a căzut şi s-a lovit cu capul de bordură. 
 
Condamnat cu suspendare 
 
Ion Pavel Boboc Surdu, fiul avocatului craiovean Surdu, a fost implicat în anul 2007 în scandalul cu săbii şi pistoate de pe strada George Enescu. A fost condamnat defintiv anul trecut la închisoare cu suspendare.
 
Ion Pavel Boboc Surdu este cercetat în stare de libertate pentru lovire sau alte violenţe.
 
 
 
citeste totul despre: