UPDATE/ Constanţa: Mortul a înviat la Poliţie!

Una dintre victimele caniculei din judeţul Constanţa, Marian Baciu, s-a dovedit că este în viaţă. El a făcut o sesizare la Poliţie că i-a fost furată borseta.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ora 12.40

Hoţul aflat la morga Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă se numeşte Daniel Apostolidis.

„Am fost sesizaţi în data de 7 august de Marian Baciu că i-au fost furate mai multe bunuri. În momentul în care am fost anunţaţi de moartea unei persoane cu acelaşi nume, am început să anchetăm cazul“, a declarat comisarul Emilian Pârvu, şeful Secţiei 1 Poliţie.

Nu mică a fost mirarea oamenilor legii când cel pe care îl ştiau mort din cauza caniculei s-a prezentat la secţia de poliţie cu o reclamaţie: îi fusese furată borseta. Oamenii legii i-au luat datele şi au pornit ancheta. Au ajuns la concluzia că cel ajuns la spital în ziua de 9 august cu hipertermie  era hoţul borsetei. Acum, poliţiştii încearcă să stabilească identitatea hoţului decedat.

„Poliţiştii secţiei 1 au venit la spital să amprenteze cadavrul celui pe care-l credeam a fi Marian Baciu, victimă a caniculei. Ei ne-au spus că mortul este de fapt un hoţ“, a declarat directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Dan Căpăţână.

Medicul a mai spus că oamenii legii s-au prezentat la unitatea sanitară în urma unei sesizări de la un cetăţean căruia i se furase în urmă cu câteva zile borseta din maşină. Investigaţiile au scos la iveală faptul că mortul este hoţul, adevăratul Marian Baciu fiind în viaţă. 

citeste totul despre: