Plaja Vama Veche, scoasă astăzi la licitaţie

Astăzi se decide soarta sectoarelor de plajă din Agigea, Olimp 1 şi Vama Veche. În Agigea au fost scoase la licitaţie două sectoare de plajă, cu deschidere la mare de 70 de metri, respectiv 110 metri. Pe aceste sectoare de plajă nu sunt prevăzute beach-baruri sau zone de agrement nautic.

Ştiri pe aceeaşi temă

În Olimp şase sectoare de plajă urmează să fie închiriate agenţilor economici, pe care sunt prevăzute cinci beach-baruri.

Pentru prima dată după şapte ani, Direcţia Apelor Dobrogea Litoral a scos la licitaţie plajele din Vama Veche, parteneriatul „Salvaţi Vama Veche!" luând sfârşit. Pentru sectorul sudic s-au depus trei oferte. Plaja a fost parcelată în 21 de subsectoare, ce au fost scoase la licitaţie pentru a fi închiriate.

Pe aceste porţiuni de nisip vor fi construite şase beach-baruri, conform documentaţiilor urbanistice. „Organizaţia «Salvaţi Vama Veche» şi Direcţia Apelor Dobrogea - Litoral nu au mai reînnoit parteneriatul privind plaja de la Vama Veche din 2008", a spus Cătălin Anton, purtătorul de cuvânt al DADL.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

citeste totul despre: