UPDATE Sindicatele din Constanţa au pichetat prefectura nemulţumite de Codul Muncii FOTO şi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sindicatele Sanitas Constanţa, CNSRL Frăţia, Biroul Naţional Sindical, Forţa Română şi OIL Terminal au pichetat sediul Prefecturii Constanţa. Oamenii sunt nemulţumiţi de prevederile noului cod al muncii.

Sindicaliştii au venit cu pancarte inscripţionate cu „Furt, minciună, nesimţire", „Incompetenţă şi nesimţire guvernamentală", „LICHELE". Reprezentanţii confederaţiilor sindicale sunt nemulţumiţi de decizia Guvernului de a-şi asuma răspunderea pe noul cod al muncii.

image

„Vor să ne îngenunchieze“

„Sunt nemulţumită de toate metodele pe care le-a adoptat Guvernul Boc. Nu vor decât să ne îngenunchieze. Am ieşit în stradă, cu o zi înainte de Ziua Femeii, pentru a-i face un cadoul Guvernului Boc. Ruşine!“, a scandat Maria Drăgan (47 de ani).

image

Marin Neagu, prim-vicepreşedinte la CNSRL Frăţia Constanţa, susţine că noul cod al muncii este unul al ruşinii. „«Trăim bine», aşa cum ni s-a promis în campanie. Noul cod al muncii este un cod al ruşinii. Vom lupta până la capăt, pentru că noi nu vrem să beneficiem de acest cod al ruşinii“, a spus Marin Neagu.



„NU  sclavagismului“

Protestatarii au venit dotaţi cu pancarte inscripţionate cu „Sclavagism modern. Ruşine!“. „Lupt pentru viitorul copiilor mei şi al nepoţilor mei. Dacă nu se vor lua măsuri, plec la Bucureşti şi voi protesta acolo. Sunt împotriva acestor măsuri, nu sunt de acord cu sclavagismul care se practică în ţara noastră“, este de părere Marian Stan (45 de ani).



Nici tinerii nu sunt de altă părere. „Nu sunt de acord cu noul cod al muncii. Îmi doresc un viitor mai bun. Sper ca mulţimea să sensibilizeze şi să  obţinem rezultatele pe care ni le dorim“, a spus Ciprian Creţu (24 de ani).

image
image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite