FOTO Demonstraţii culinare la târgul AGRARIA

FOTO Demonstraţii culinare la târgul AGRARIA

Vezi ce animale sunt expuse la AGRARIA 2012

Cea de-a 18-a ediţie a târgului internaţional de agricultură, industrie alimentară şi zootehnie AGRARIA a debutat, miercuri, la Cluj-Napoca. Sunt peste 250 de expozanţi din 13 ţări.  

Ştiri pe aceeaşi temă

Ediţia de „majorat", din 2012, a târgului internaţional AGRARIA  - cea mai mare manifestare de profil din zona Transilvaniei - a început azi, 2 mai, la care au participat reprezentanţi ai administraţiei locale şi judeţene,  actuali şi foşti parlamentari ai judeţului Cluj, precum deputatul Horea Uioreanu, respectiv Gheorghe Funar, dar şi consulul Ungariei la Cluj.


Click pe poze pentru a vedea imagini de la AGRARIA 2012

La AGRARIA sunt mult mai mulţi expozanţi faţă de anul trecut. Vor avea loc Zilele Fermierului, expoziţii de produse bio, de produse tradiţionale şi de animale de rasă, prezentări de animale în ring şi întâlniri ale crescătorilor de animale, dar şi întâlniri între reprezentanţii firmelor din industria alimentară din România şi Olanda.

În paralel, la USAMV, la Institutul pentru Ştiinţele Vieţii,  vor avea loc, de mâine, de la ora 9.30, mai multe conferinţe pe tema „Agricultura durabilă şi producţia alimentară în regiunea Dunării" la care vor participa specialişti în ştiinţe agricole şi medicină veterinară din 11 universităţi străine.

citeste totul despre: