Primă specială pentru dubla cu Bistriţa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arpad Paszkany, patronul echipei CFR Cluj
Arpad Paszkany, patronul echipei CFR Cluj

Arpad Paszkany (foto) şi Iuliu Mureşan nici nu vor să se gândească la o eliminare prematură din Cupa României. Cu ultimele trei trofee în vitrină, şefii le-au transmis juătorilor să fie concentraţi la maxim şi să câştige astăzi cu Bistriţa.

La fel ca înaintea meciului cu Dinamo, patronul a intrat ieri în vestiar şi a purtat un discurs mobilizator în faţa jucătorilor. Le-a promis şi o primă specială, de 2.000 de euro pentru fiecare jucător, în cazul în care vor câştiga ambele partide, din Cupă şi din campionat, cu elevii lui Nae Manea.

„Au citit regulamentul  şi s-au calmat"

Cîrţu nu-l va putea folosi pe De Zerbi, care nu s-a antrenat la capacitate maximă în ultimele zile din cauza unei contuzii la gambă suferite în meciul cu Dinamo. „Pentru mine ambele meciuri sunt importante şi vreau de la băieţi mobilizare ca în meciurile cu echipele mari. Jucătorii au o primă de obiectiv în general, dar având în vedere această dublă cu Bistriţa, vor avea o primă specială. Nu ne sperie Gloria. O finală cu Dinamo n-ar fi incendiară, după ce s-a petrecut la Cluj, ci una normală. Aţi văzut că şi ei s-au calmat după ce au studiat regulamentele", a spus Paszkany. 

CFR Cluj (4-4-2): Claro- Panin, Alcantara, Piccolo, Veloso- E. Kone, Peralta, Costa, Culio- Bud, Bjelanovici. Antrenor: Sorin Cârţu

Rezerve: Stăncioiu, Cadu, Tony, Edimar, Kivuvu, Batin, Traore .

Gloria Bistriţa (4-2-2): Albuţ - Achim, Năstase, Szukala, Velcovici - Keita, Nalaţi, Băjenaru, Petre - B. Moraes, J. Moraes Antrenor: Nicolae Manea. Rezerve: Irimia, Tudose, Coroian , Mandea, Predescu, De Pina
Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu"
Arbitri: Cristi Balaj (Baia Mare) - Ionel Popa (Paşcani), Adrian Vidan (Bucureşti)

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite