UPDATE O companie românească, suspectată în Italia de fraudă fiscală de 75 de milioane de euro. Directorul firmei dezminte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O companie de asigurări românească activă în Italia este suspectată că ar avea restanţe fiscale în valoare de 75 de milioane de euro, informează pagina online a agenţiei ANSA. Reprezentanții firmei neagă însă informația.

UPDATE

Directorului general al companiei City Insurance, Nicolae Mușat, a spus că informațiile sunt false.

"Informația potrivit căreia City Insurance este implicată într-o anchetă de evaziune fiscală în Italia este falsă, evident tendențioasă și defăimătoare, afectând imaginea companiei. Din octombrie 2011, la intervale regulate, ca un ceas, în presa italiană continuă să apară articole menite să defăimeze compania City Insurance, articole care sunt clar rezultatul practicilor de concurență neloială. Credem în libertatea de exprimare și în libertatea presei atunci cand informația este verificată, veridică și prezentată cu bună credință. Speram ca presa să verifice sursele și informațiile și să scoată adevărul la iveală", a declarat directorul general al City Insurance, Nicolae Mușat.

Agenţii Gărzii Financiare din Veneţia au depistat o fraudă fiscală de 75 de milioane de euro la compania de asigurări City Insurance, se arată pe pagina online a agenției ANSA. Restanţele fiscale s-ar fi acumulat în ultimii cinci ani, iar compania ar fi făcut obiectul unor anchete în oraşele Veneţia şi Cagliari pentru participarea la licitaţii ilegale în domeniul medical. În acelaşi caz este suspectat un italian din regiunea Campania care ar face parte dintre acţionarii firmei de asigurări.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite