Cristi Ionescu, FC Braşov: „Dacă Steaua joacă tiki-taka, noi vom contraataca prin taka-tiki“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul lui FC Braşov, Cristi Ionescu, a marcat, duminică, un gol fabulos în meciul castigat, scor 3-1, cu Universitatea Cluj. 

Pentru Cristi Ionescu, reuşita din meciul cu „şepcile roşii" a fost prima izbutită în tricoul celor de la FC Braşov, în Liga I. 

Mă bucur nespus că am reuşit, în sfârşit, să marchez. La faza golului am trecut de un adversar şi m-am gândit să trag la poartă. Vroiam să prind spaţiul porţii, dar nu mă gândeam că mingea se va duce direct în vinclu.

A ieşit perfect şi pot spune că a fost cel mai frumos gol marcat de mine în întreaga carieră. Dedic această reuşită coechiperilor şi antrenorilor. Important este că echipa a câştigat, nu că am marcat eu.

Suntem pe un drum bun, am jucat mai bine decât în meciul din prima etapă, cu FCM Târgu-Mureş, astfel că suntem încrezători şi avem un moral bun pentru meciul cu Steaua.

Aşteptăm să vină la Braşov băieţii de la Steaua cu „tiki-taka", pentru că vrem să contraatacăm cu taka-tiki. Vom juca cu multă determinare şi ambiţie. Sper ca stadionul să fie plin, iar fanii să ne împingă de la spate, pentru obţinerea unui rezultat bun.

Noi nu avem nimic de pierdut. Steaua poate fi învinsă şi ne dorim să furnizăm prima mare surpriză a campionatului
", a declarat Cristi Ionescu, pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite