Braşov: Vasile Blaga l-a „răcorit” pe Vankay

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Vasile Blaga l-a „răcorit” pe Vankay
Braşov: Vasile Blaga l-a „răcorit” pe Vankay

Ladislau Vankay, cel care a blocat de 22 de ori ocolitoarea Braşovului, a primit aseară mandat de reţinere pentru „săvârşirea de acte şi gesturi în public”.

Vankay a fost ridicat ieri chiar de pe tronsonul 2 al ocolitoarei Braşovului, în timp ce ministrul Vasile Blaga tăia panglica de inaugurare al acestuia. Deşi nu a blocat traficul, inexistent la acea oră, şi nu a făcut în nici un fel gălăgie, protestatarul a fost luat pe sus de poliţiştii de la circulaţie pentru că avea la el 2 placarde.

VEZI AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT IERI PE OCOLITOAREA BRAŞOVULUI

După mai multe ore de audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul , procurorii au decis reţinerea pentru 24 de ore a braşoveanului Ladislau Vankay. „În urma cercetărilor efectuate de poliţişti,s-a stabilit faptul, în perioada 03.04.2009-22.07.2009, bărbatul în cauză a blocat cu intenţie, de 22 de ori, centura ocolitoare a municipiului Braşov, la intrarea dinspre Dârste, aducând astfel atingere dreptului la liberă circulaţie a celorlalţi participanţi la traficul rutier. De asemenea, prin   aceste acţiuni şi prin săvârşirea de acte şi gesturi în public, s-a adus atingere bunelor moravuri şi s-a tulburat grav ordinea şi liniştea publică, ca urmare suspectul a fost reţinut”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Braşov.

Ladislau Vankay, de 36 ani, reclamă despăgubiri pentru terenul pe care se află un pilon al podului din Dârste, de pe primul tronson al ocolitoarei Braşovului. Protestatarul a câştigat în instanţă dreptul de proprietate asupra terenului de 460 metri pătraţi. Oamenii legii spun că bărbatul este proprietarul terenului, însă nu şi al drumului public.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite